Parteneriat ELKOTech Romania și KYE Systems CORP., dezvoltatorul produselor Genius

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, anunţă semnarea unui parteneriat de distribuţie cu KYE Systems CORP. Cu ocazia semnării noului contract, ELKOTech Romania a devenit distribuitorul oficial al brandurilor Genius şi GX, realizate de KYE Systems CORP.

KYE Systems CORP. a fost fondată în anul 1983 în Taiwan, iar în primii doi ani de activitate a dezvoltat mouse-uri şi scanere. În anul 1985, compania a lansat pe piaţă propria linie de produse, denumită Genius. In prezent, KYE System CORP. este unul dintre liderii  pieţei de echipamente HID, Human Interface Devices, dezvoltând şi comercializând produse din categorii diversificate, precum: periferice PC (boxe, mouse-uri, tastaturi, căşti şi camere web), accesorii dedicate dispozitivelor mobile (boxe BT, căşti BT, power banks, tastaturi) şi accesorii de gaming (mouse-uri, tastaturi, căşti, boxe, mousepads).

“KYE Systems CORP. este unul dintre liderii mondiali în materie de periferice, reuşind, de la an la an, să lanseze tehnologii inovative. Produsele companiei au un raport calitate/preţ optim şi se adresează atât utilizatorilor de acasă, cât şi IMM-urilor. Semnarea acestui parteneriat de distribuţie completează portofoliul de dispozitive de computing pe care ELKOTech Romania îl oferă prin intermediul partenerilor săi”, a declarat Gabriela Gheorghe, director general ELKOTech Romania.

Din 2010 compania KYE Systems CORP. a devenit membru al Electronic Industry Citizenship Coalition (EICC), cea mai mare coaliţie de companii de electronice ce şi-au luat angajamentul de a oferi angajaţilor cele mai bune condiţii de muncă. EICC este formată, la nivel global, din peste 100 de companii cu venituri anuale cumulate de peste 3.000 de miliarde de dolari.

”Considerăm că ELKOTech Romania este un partener care împărtășește aceleași valori și aceeaşi viziune cu noi, iar acest parteneriat înseamnă tocmai angajamentul nostru comun de a oferi împreună cele mai bune produse și servicii către clienții din România”, a declarat Sebastian Cucu, reprezentant KYE Systems Corp.

Printre produsele care vor fi disponibile în ofertele partenerilor ELKOTech Romania se numără şi Genius Scorpion K20. Cea mai nouă tastatură Genius permite iluminarea în şapte culori a tastelor şi deţine 10 butoane multimedia. Modelul este dedicat tinerilor pasionaţi de gaming, are un preţ atractiv şi o fiabilitate extinsă – tastele suportă aproximativ 10 milioane de apăsări.

Lasa un comentariu