Scoala de Vară de Medii Virtuale din România – “Virtual Heritage Edition” (creatiVE), 29 august – 7 septembrie 2016

Laboratorul de Cercetare în domeniul Realitaţii Virtuale şi Augmentate (CeRVA) din cadrul Universităţii OVIDIUS Constanţa organizează în perioada 29 august – 7 septembrie 2016 A Cincea Scoală de Vară de Medii Virtuale din România – “Virtual Heritage Edition” (creatiVE),in parteneriat cu Muzeul de Istorie Naţională si Arheologie Constanţa si Universitatea Transilvania din Brasov – cu sprijinul Programului Comunitatii Europene Horizon 2020 prin proiectul de cercetare si inovare Nr. 692103, eHERITAGE (Expanding the Research and Innovation Capacity in Cultural Heritage Virtual Reality Applications).

Ca şi editiile anterioare, cea de anul acesta păstreaza tematica aplicării realitaţii virtuale în reconstrucţia unor artefacte din  Dobrogea, anul acesta dorind să obtinem primele reconstructii 3D ale cartierului situat in imediata vecinatate a Catedralei Sfinţii Apostoli Petru si Pavel din Constanta.

In cadrul acestei editii, studenţii îşi vor dezvolta aptitudini şi cunostinţe diverse, incepand cu lucrul în echipă, modelarea si animarea artefactelor 3D şi continuand cu iniţierea în realitatea virtuala si augmentată.

Pentru informaţii suplimentare despre proiectul creatiVE vă invitam să vizitaţi http://creative.cerva.ro/ .

Lasa un comentariu