Dell EMC extinde şi consolidează gama de soluţii de stocare all-flash midrange

Dell EMC extinde portofoliul de stocare midrange cu două noi echipamente SC All-Flash data storage arrays, împreună cu actualizări software cheie pentru Dell EMC Unity, destinate creşterii eficienţei şi economiilor de costuri pentru fluxuri de lucru mixte de tip bloc şi fişier.

În plus, Dell EMC lansează programul Future-Proof Storage Loyalty Program. Noul program oferă cea mai puternică garantare a satisfacţiei pe termen de trei ani din cadrul industriei și beneficii pentru client, cum ar fi software all-inclusive, protecţia investiţiei hardware, garanţii storage efficiency, eliberarea de grijile legate de migrarea datelor şi Virtustream Storage Cloud gratuit.

SC All-flash oferă performanţe premium şi caracteristici pentru mediul Enterprise

Optimizate pentru infrastructuri all-flash, noile echipamente Dell EMC SC All-Flash storage array oferă performanţe premium şi caracteristici de tip Enterprise. Aceste echipamente sunt proiectate pentru a ajuta clienţii să-şi modernizeze centrele de date pentru a obține viteză, eficienţă şi economii de costuri de la aplicaţiile existente. Ele sunt, de asemenea, concepute pentru a ajuta clienţii să deschidă noi perspective de sprijin a noilor instanţe şi fluxuri de lucru activate flash.

Dell EMC SC5020F şi Dell EMC SC7020F sunt oferite ca aplicaţii 3U care încorporează controllere dual activ/activ cu procesoare Intel Xeon cu 8 nuclee şi memorie de până la 256GB şi suport multiprotocol pentru 10GB iSCSI şi conexiuni de reţea 16/32 GB FC. De asemenea, produsele mai includ:

 • Performanţă All-Flash – Până la 399.000 IOPS per array şi 3,9 milioane IOPS agregate per cluster federalizat multi-array
 • Mobilitate, scalabilitate şi protecţie federalizată a datelor – Sunt expediate gata de a se lega în clustere federalizate multi-array pentru migrare uşoară, non-disruptivă şi pentru echilibrare a încărcării; include caracteristică auto-failover pentru continuitate încorporată
 • Eficienţă de auto-optimizare – Deduplicarea şi compresia inteligentă a datelor, etajarea RAID şi provizionarea de tip pervasive thin ajută la automatizarea economiilor de costuri
 • Software all-inclusive – Fiecare caracteristică avansată SC Series este inclusă fără licenţe software suplimentare de achiziţie sau mentenanţă

Dell EMC Unity stimulează eficienţa pentru a ajuta la reducerea costurilor stocării

Proiectat pentru simplitate, performanţă all-flash şi medii unificate SAN-NAS, Dell EMC Unity ajută organizaţiile să accelereze instalarea şi managementul stocării, şi să lege, fără dificultate, stocarea de mediul cloud. Noul sistem de operare Unity v4.3 OS furnizează câteva actualizări cheie, incluzând deduplicare pentru scăderea costurilor, împreună cu tehnologii noi care facilitează actualizări non-disruptive ale sistemului şi permit sincronizarea fişierelor. Noul Dell EMC Unity v4.3 OS oferă:

 • Eficienţă All-Flash consolidată prin adăugarea de deduplicare inline
 • Replicare sincronă a fişierelor care ajută la continuitate în caz de dezastre cu pierderi zero de date
 • Noi capabilităţi care activează actualizări online de controller stocare data-in-place

Redefinirea protecţiei investiţiilor cu programul Future-Proof Storage Loyalty

Noul program Dell EMC Future-Proof Storage oferă clienţilor garanţii şi valoare pe întreaga durată de viaţă a array-urilor. Spre deosebire de alte programe de vendor care oferă beneficii mai puţine şi promisiuni pe termen scurt, programul Future-Proof Storage Loyalty oferă garanţii solide, beneficii care economisesc bani şi protecţia investiţiilor pentru achiziţiile din noile serii de produse Dell EMC Unity şi SC Series.

Programul Future-Proof Storage Loyalty pentru Dell EMC Unity şi SC Series include:

 • Garanţie pe termen de trei ani – Produsele Dell EMC vor funcţiona conform promisiunilor
 • Garanţie de eficienţă 4:1 All-Flash Storage – Oferită fără evaluări anterioare şi restricţii complexe.
 • Migrări facile de date – Clienţii pot face uşor actualizarea la noua stocare Dell EMC cu migrări de date implicite, permanent online şi fără întreruperi.
 • Protecţia investiţiei hardware – Clienţii primesc credit flexibil pentru actualizările de controller stocare sau credit comerical pentru achiziţia oricărui produs nou din portofoliul Dell EMC.
 • Software all-inclusive – Produsele midrange de stocare Dell EMC se livrează cu tot ce e nevoie pentru stocarea, gestionarea şi protejarea datelor, fără costuri suplimentare de licenţă pentru achiziţii sau mentenanţă.
 • Virtustream Storage Cloud incorporat (doar pentru Dell EMC Unity) – Clienţii pot stratifica automat fişierele şi instantaneele de stocare date către cloud, fără costuri de capacitate timp de un an, depinzând de alocarea programului.

Clienţii care achiziţionează produse Dell EMC Unity sau SC Series, direct sau prin partenerii canalului de distribuție, şi care au un contract de mentenanţă valid, sunt eligibili pentru participare la program fără costuri.

“Pentru a ne susține clienţii în procesele de modernizare a centrelor de date, furnizăm elemente inovatoare şi performanţă în noile produse SC All-Flash şi, de asemenea, creștem eficienţa şi utilitatea Dell EMC Unity cu cele mai noi actualizări de sistem de operare Unity”, a spus Jeff Boudreau, preşedinte, Storage Platforms, Dell EMC. “De asemenea, redefinim ce înseamnă să cumperi de la Dell EMC şi de la partenerii noştri cu noul program Future-Proof Storage Loyalty, prin acordarea de beneficii cum ar fi all-inclusive software, protecţia investiţiei hardware şi o garanţie pe trei ani, care este cea mai lungă şi mai puternică garanţie oferită pe piaţă.”

Opţiuni flexibile de finanţare şi servicii de suport

Dell Financial Services (DFS) oferă o varietate de soluții flexibile de plată a consumului, care permit clienților să achiziționeze IT și să planifice creșterea și cerințele viitoare de stocare. În plus, Dell EMC Services oferă clienţilor un portofoliu complet de servicii de implementare şi suport tehnologic, adresând diverse nevoi IT prin posibilitate de alegere, flexibilitate şi scalabilitate.

Disponibilitate

SC All-Flash va fi disponibil în decembrie. Noul Unity OS v4.3 va fi disponibil din ianuarie 2018 pentru clienţii Dell EMC Unity cu un contract de suport tehnic valid. Programul Dell EMC Future-Proof Storage Loyalty este disponibil de acum prin achiziţia oricăror produse noi SC Series sau Dell EMC Unity data storage array direct prin Dell EMC sau prin oricare din partenerii de canal certificaţi.

Citat responsabil Dell EMC:

John Byrne, president, Global Channels, Dell EMC

“Oportunitatea legată de stocarea datelor este imensă pentru partenerii Dell EMC, iar programul Future-Proof Storage Loyalty oferă şi mai multe beneficii acelor parteneri care doresc să câştige mult alături de noi. Combinaţia dintre portofoliul de soluţii stocare date care generează transformare de la Dell EMC şi abilitatea partenerilor de a lansa mai multe tranzacţii competitive duce la schimbarea regulilor jocului pentru clienţi, pentru parteneri, pentru Dell EMC.”

Citat client:

Hasan Barakat, director, Global IT Operations, Cell Signaling Technology

“Am avut întotdeauna încredere în Dell EMC pentru produsele lor şi pentru excelentul serviciu clienţi. Dell EMC a fost sursa soluţiilor pentru centrul nostru de date. Acum, prin adăugarea acestor programe excelente de sprijinire a produselor Dell EMC, de ce m-aş duce în altă parte?”

Citat analist:

Scott Sinclair, senior analyst, Enterprise Strategy Group

“Cumpărătorii de soluţii de stocare date votează din ce în ce mai mult cu propriile portofele în direcţia All-Flash arrays pentru modernizarea centrului de date în scopul creşterii performanţelor şi eficienţei, şi al atingerii obiectivelor de economii de costuri în zona IT. Dell EMC reuneşte toate aceste aspecte cu produse şi programe care asigură investiţiile în stocarea de date, lansând în acelaşi timp garanţii destinate să genereze un nivel superior de încredere în rândul clienţilor.”

Citat partener:

Scott Winslow, president, Winslow Technology Group, LLC

“Dell EMC a dat din nou lovitura, permiţându-ne să furnizăm o valoare şi mai mare clienţilor noştri prin intermediul unui program de loializare cu adevărat atractiv şi competitiv, care merge mână în mână cu produsele lor de top midrange de stocare date. Accesul la portofoliul extins de soluţii midrange All-Flash de la Dell EMC permite firmei noastre să îşi ajute clienţii la găsirea platformei corecte de satisfacere a nevoilor unice ale companiei lor, în acelaşi timp furnizând o experienţă valoroasă de deţinere soluţii, care oferă clienţilor beneficii o perioadă lungă după actul de vânzare.”

 

Lasa un comentariu