Ixia – Improve your Network Security with Network Visibility – 24 octombrie

În data de 24 octombrie vă invităm să fiți alături de noi la un eveniment – premieră din seria Technology Brunch la care pentru prima dată în România vom avea oportunitatea de a ne intâlni cu unul dintre liderii mondiali în domeniul soluțiilor pentru testarea, vizibilitatea și securitatea rețelelor pentru eficientizarea aplicațiilor în rețelele fizice și virtuale – și ne referim aici la IXIA.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 09:30. Mai jos găsiți detalii despre agendă și speakeri.

În două decenii, IXIA a evoluat pornind de la o companie de testare IP/Ethernet la un jucător mondial major în domeniul securității rețelelor (de la testare la monitorizare și vizibilitate) având în prezent peste 1800 de angajați în toată lumea (Europa, Asia-Pacific și cele 2 Americi), fiind un furnizor important de soluții pentru o varietate de clienți din toate domeniile, inclusiv corporații din clasamentul Fortune 100.

IXIA ne invită să fim parte din familia globală a profesioniștilor în domeniile amintite mai sus, oferind – inclusiv pe piața românească – soluții integrate, versatile și care garantează securitatea datelor pe care speakerii și specialiștii IXIA ni le vor prezenta, aducând cele mai noi tehnologii, inclusiv cele compatibile cu GDPR.

Vă așteptăm și vă rugăm să ne confirmați participarea la adresa de mail gineta.rosca@ibusiness.com.ro sau la numarul de telefon: 0755 020 002. Numărul de locuri este limitat.

Agenda:

09:30 – 10:00: Welcome Coffee

10:00 – 10:15: Luc Alptuna, Regional Sales Manager – “Ixia introduction and market trends”

10:15 – 11:00: Bogdan Dinu, Technical Product Manager – Ixia – Your Partner in Architecting a Secure, GDPR Compliant Network

11:00 – 11:30: Alexandru Enache, Sales Engineer: Eliminate Downtime and Increase Efficiency of your Security Tools

11:30 – 12:00: Q&A